lördag 20 november 2010

It's alive!!


URSÄKTA RÖRAN
VI BYGGER OMNej, nu har den här bloggen varit död alldeles för länge! Det har gått över ett år nu sedan det senaste inlägget och jag känner att det börjar bli dags att damma av min lilla blogg som knappt hann ta fart innan den dog.

Jag känner även att det är viktigt att starta upp bloggen igen just nu då det inte tycks gå särskilt bra i allmänhet för musikaler för tillfället, iallafall inte enligt Aftonbladet som i en artikel rapporterar om "fiaskon" och "föreställningar i fara", samt att personer kommenterar artikeln med saker som att "folk tröttnar". Jag vill utmana det här utlåtandet och gå ut och säga att anledningen till att musikaler inte drar in pengar som de borde inte har med åskådarnas intresse att göra. Jag tror definitivt inte att folk har tröttnat. Jag har iallafall inte tröttnat.
Och utöver det har jag på tok för mycket att säga till om för att hålla radiotystnad.

Jag hann med 17 inlägg och 13 utkast innan bloggen föll i koma. Förr syntes mina "nytt inlägg kommer snart" lite allt för ofta och inlägg kom alltför sällan. Jag ska försöka göra bättre ifrån mig den här gången.

Jag har fortfarande som mål att göra den här bloggen mer interaktiv. Har du sett en föreställning nyligen och vill berätta om den? Skicka ett email till musikalteater@live.se och du kan få din recension publicerad här. På den emailadressen kan du även nå mig för övriga frågor och kommentarer.

Några musikal-fans kvar där ute? Eller har Aftonbladet rätt? Har ni tröttnat?

1 kommentar:

  1. JAAAAAA! Sandra!!! När jag såg att bloggen uppdaterats gjorde glädje ett skutt i kroppen. Vill peppa musikaler i vinterns kyla och göra mig redo för musikaler i sommar. :D Låt bloggen leva! <3

    SvaraRadera