måndag 11 juli 2011

På plats i the West End

Det har blivit att jag på sätt och vis övergivit den här bloggen under... ett tag. Till och med mitt försök till att få liv i den igen i slutet av förra året gick inte riktigt som jag tänkt mig. Men! Sedan några veckor tillbaka är jag bosatt i världens musikalhuvudstad - London. Härifrån är den enklare för mig att hänga med på vad som händer nyhetsmässigt samt kan jag enklare och oftare gå på föreställningar då jag inte behöver oroa mig för när planet hem går.

Uppdateringar för vad som sker i Sverige kommer att bli svårare för mig härifrån, men möjligtvis kanske jag kan plocka med någon extra bloggare som kan hjälpa mig på den fronten. Jag kommer tills vidare behålla den här bloggen på svenska (då mitt mål med den här bloggen är fortfarande att försöka få ett sovande Sverige mer intresserat och aktivt inom teaterns underbara värld), men det kan komma att ske förändringar i bloggen inom en framtid. Men det tar vi när vi kommer dit.

Just nu vill jag bara passa på att tacka dig som faktiskt läser det här svamlet! Och så vill jag uppmuntra er alla att sprida den här bloggen till era vänner som är intresserade av musikalteater (eller till de vänner ni vill konvertera). Vem har sagt att vi inte kan expandera det svenska teatercommunity:t?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar